Zoek je iets?

Algemene productvragen

Ga naar het gedeelte Aftersales op onze website, alle handleidingen die voor je product beschikbaar zijn, kunnen hier worden bekeken.

Controleer het bed op mogelijke gaatjes door zeepwater aan te brengen met een spons.

Als er een gaatje is, zal de ontsnappende lucht het zeepwater doen borrelen en kun je het gaatje lokaliseren.

Repareer het gaatje met een reparatieset.

De stevigheid van je luchtbed kan verminderen nadat je het voor het eerst hebt opgeblazen, het lijkt alsof het lucht verliest; je luchtbed lekt echter niet en verliest geen lucht.

Enige vermindering van de stevigheid is normaal bij luchtbedden en is het meest merkbaar de eerste paar keren dat je het bed opblaast. Een verlies aan stevigheid kan te wijten zijn aan het uitrekken van het materiaal dat op natuurlijke wijze optreedt door de interne luchtdruk en je eigen lichaamsgewicht. Temperatuurveranderingen hebben ook invloed op de stevigheid.

Als je merkt dat de stevigheid van je bed vermindert, hoef je alleen maar meer lucht toe te voegen. Als je van plan bent het bed een paar dagen of langer te gebruiken, moet je af en toe lucht toevoegen (het beste is vlak voor het slapengaan).

Je moet je Coleman product op batterijen elke maand opladen en ontladen om de gezondheid van de batterij te behouden.

Neem contact op met de tentreparatiepartner van Coleman om erachter te komen of zij kunnen helpen met je probleem; Lancashire Sports Repair

Tel: +31 76 572 85 00