Zoek je iets?

Shelters

De Coleman Pro-shelters hebben een zilveren coating aan de onderkant van de buitentent die zonlicht weerkaatst en je koel houdt tijdens warm weer.

Dit is een Amerikaans model en Coleman BNL heeft geen reserveonderdelen voor dit model.

Coleman Event Shelters zijn ontworpen voor gebruik op een grasoppervlak of waar ze veilig kunnen worden vastgezet en vastgezet. Ze zijn bedoeld voor tijdelijk gebruik, zoals kampeervakanties, weekendtuinen en sportevenementen, en mogen niet worden gebruikt als permanente of langdurige schuilplaats.

Nee, de Connector Strip is al enkele jaren uit productie.

Coleman® Event Shelters zijn ontworpen voor incidenteel gebruik, zoals korte kampeertrips, weekendtuinen en sportevenementen, en mogen niet worden gebruikt als permanente of langdurige schuilplaats.

Voor de meeste shelters heeft Coleman de stokken, naven en connectoren en de tentdoeken. Raadpleeg de sectie reserveonderdelen voor meer informatie: https://www.coleman.nl/after-sales-eu.html.

U vindt er ook onze geautoriseerde verkopers van reserveonderdelen. Kies voor shelterpalen voor 'Shelters' en vervolgens voor 'Reserveonderdelen'.

Bij de dealer tot 2 jaar.

Ja, dit is mogelijk voor de Coleman Event Shelter M- en L-modellen en ook voor de Coleman Performance M- en L-modellen met behulp van een Coleman Event Shelter-connector die beschikbaar is voor beide maten. De ene kant heeft c-clips om aan de palen te bevestigen en de andere kant heeft een Kador-strip voor je c-rail of riemen om over het dak te gooien en de andere kant vast te zetten.

Ja, Coleman-shelters hebben zijwanden als accessoires. Voor alle Event Shelters en Fastpitch Shelters is er een Sunwall en Sunwall met Deuroptie verkrijgbaar in de maten M, L en XL. We hebben ook enkele sheltermodellen die als bundel worden geleverd met alle 4 de zijwanden inbegrepen (Performance Shelters, Event Shelter Pro XL en Event Dome).